Lineage

Werken aan de transformatie van de wereldwijde toeleveringsketen

Lineage Logistics bouwt aan een betere koelketen om de wereld te helpen voeden. Als 's werelds grootste en meest innovatieve leverancier van temperatuurgecontroleerde logistieke oplossingen, hebben onze klanten toegang tot een wereldwijd netwerk met honderden strategisch gelegen faciliteiten en miljarden kubieke voet capaciteit in Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Voeg onze temperatuurgecontroleerde industriële REIT-infrastructuur toe aan onze toonaangevende expertise in end-to-end logistieke oplossingen en innovatieve technologie, en u krijgt een partner die u kan helpen de distributie-efficiëntie te verhogen, duurzaamheid te bevorderen en verspilling in de toeleveringsketen te minimaliseren.

Het belangrijkste is dat Lineage, als visionaire partner van Feeding America, zich inzet om de wereld te helpen voeden en tegelijkertijd afval te elimineren. Met onze partners en klanten maken we echt een verschil voor miljoenen mensen over de hele wereld. Daarom werken we eraan om de wereldwijde toeleveringsketen opnieuw vorm te geven. Laten we samen nog meer goed doen.

Bedrijvenoverzicht

Van Heemstraweg 88a
6658 KK Beneden-Leeuwen
088 - 42 64 77 77


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.