Maxxinno

Maxxinno verwarmt volgens de normen van de 21e eeuw

Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest op het industrieterrein te Wijchen koos Maxxinno voor een nieuwe en meer centraal gelegen locatie in Nederland, namelijk Beneden-Leeuwen. Nu, alweer bijna 5 jaar later continueert het bedrijf succesvol haar groei.

Om de wereldwijde klimaatdoelstellingen te behalen moet de uitstoot van broeikasgassen omlaag. Daarom gaan we ook in Nederland stoppen met het gebruik van aardgas.

Maxxinno bedacht al in 1999 “Het nieuwe verwarmen” en zette hiermee een nieuwe trend op het gebied van elektrisch verwarmen. Naast een zeer comfortabele snelle warmte zijn de hiermee te behalen besparingen aanzienlijk te noemen. Het installeren van deze centrale verwarming is tevens kostenbesparend en zonder hak en breekwerk uit te voeren. Zelf verwarmen we ong. 400m2 kantooroppervlak op 23°C zodat u een eerste ervaring in de praktijk kan opdoen.

Waar een klein bedrijf groot in kan zijn.
Naast onze inmiddels meer dan 40 gecertificeerde dealers binnen de Benelux landen worden onze producten ook buiten Europa verdeeld. De productie zelf vind plaats in Duitsland vanwaar onze producten ook grotendeels direct verzonden worden naar eindgebruikers en installateurs.

Er bestaat een grote diversiteit tussen onze afnemers. Naast vele particuliere woningen, winkels, kantoren, ziekenhuizen, overheden, en bedrijven leveren we b.v. ook aan de Utiliteit. Het meest trots zijn we op het feit dat we voor de NS de grootste fietsenstalling ter wereld mochten verwarmen. Een fietsenstalling in Hoog Catharijne waar maar liefst meer dan 15000 fietsen gestald kunnen worden. Landelijk hebben we voor de NS ook al meerdere andere locaties verwarmt. Meer succesvolle projecten vind u op onze website.

We nemen zowel particulieren als bedrijven graag mee naar “Het nieuwe verwarmen”.

Sinds de oprichting in 1999 hebben we voor onze vele duizenden klanten het verschil mogen maken. Hierdoor hoeven we het wiel niet steeds opnieuw uit te vinden en daarom kunnen we de voor u de beste, snelste en voordeligste oplossing bieden op het gebied van verwarmen. De weg naar ook úw oplossing verloopt volgens ons vast stappenplan. Informeren, adviseren en aanbieden. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Vanaf het eerste advies tot aan wanneer zaken gerealiseerd worden, heeft u de zekerheid van een partner die met u meedenkt en meewerkt aan uw succes “In het nieuwe verwarmen”.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf?
Bent u ook enthousiast geworden over de mogelijkheden van verwarmen samen met Maxxinno? Benieuwd naar de volgende stap in verwarmen? Neem dan middels ons contactformulier op middels www.maxxinno.nl/contact voor het maken van een afspraak . Een emailbericht kan natuurlijk ook, info@maxxinno.nl.

Tot gauw en een warme groet,

Maxxinno.

Adres: De Onderstal 11, 6658 KZ Beneden-Leeuwen
Telefoon: 0487 769 049
Bezoek op afspraak

Bedrijvenoverzicht

De Onderstal 11
6658 KZ Beneden-Leeuwen
0487769049


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.