Ondernemersvereniging Verrassend Leeuwen

Beneden-Leeuwen kent een breed scala aan verrassende, professionele maar vooral klantvriendelijke ondernemers. Gezamenlijk dragen zij de consument een warm hart toe! Zo’n dorp verdient een krachtige ondernemersvereniging welke samen met haar leden de belangen van de ondernemers onder elkaar en richting de gemeente en de provincie behartigt.

Inkoop

Samen met andere ondernemingsverenigingen in de regio (OMW )(Ondernemend Maas en Waal) realiseren en onderzoeken wij de collectieve inkoop.

Onderhoud

Samen met de dorpsconciërge overleggen wij over verbeteringen welke bijdragen aan een schoon, veilig, toegankelijk en prettig klimaat voor consumenten & ondernemers.

Saamhorigheidsgevoel

Meerdere keren per jaar op de vrijdagavond een borreluur vanaf 20:00 uur bij een van onze horecagelegenheden. Wij maken een vast jaarschema wanneer de vergaderingen plaats vinden van de ondernemersvereniging. Dit is maximaal 4x per jaar en, indien mogelijk, gekoppeld aan een bedrijfsbezoek.

Activiteiten

Verrassend Leeuwen kent diverse actieve koopzondagen. Vaste onderdelen daarvan zijn:

· Dag van Leeuwen

· Dweilorkesten festival

· Dijkensport

· Kermis

· Sinterklaas

· Lauwe on Light

· Koningsdag

Van haar leden verwacht het bestuur dat er per koopzondag minimaal 3 actieve leden zitting nemen in het voorbereidingscomité. Met een vooraf afgesproken budget bepalen zij samen met het bestuur welke invulling deze koopzondag extra aantrekkelijk moet gaan maken voor de consument.

Communicatie

Hoe kunnen wij de betrokkenheid en communicatie richting de ondernemers vergroten?

· Wij brengen regelmatig een digitale nieuwsbrief uit. Een nieuwsbrief met actueel nieuws waarbij de evenementen die gaan komen worden uitgelicht en nieuwe ondernemers de mogelijkheid hebben om zich voor te stellen.

· Een duidelijke kaart voor in het kantoor met de zondagopenstelling, de evenementen, vergaderdata en de contactadressen van het bestuur van Verrassend Leeuwen.

Lid worden

Iedere ondernemer in Beneden-Leeuwen zou eigenlijk aangesloten moeten zijn bij Verrassend Leeuwen. Of u nou wel of niet in het dorpshart onderneemt, naar onze mening heeft u er altijd belang bij dat Beneden-Leeuwen een goed imago behoudt en er voor zowel u als uw werknemers een prettig woon, werk en leefklimaat is. Toegegeven: De ene ondernemer heeft er meer aan dan de andere. Daarom kent Verrassend Leeuwen twee tariefgroepen.

Voor meer informatie: www.verrassendleeuwen.nl

Bedrijvenoverzicht


6658 Beneden-Leeuwen


Activiteiten:

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.