Partyverhuur van Dreumel

Handelsonderneming Van Dreumel

Gestart als handelsonderneming die zich bezig hield met in- en verkoop van huisraad, vaart Handelsonderneming Van Dreumel uit Beneden-Leeuwen inmiddels een nieuwe, succesvolle koers. Het is vanaf heden namelijk mogelijk om alles voor uw feesten en partijen onder één dak te huren. Eigenaar Johan van Dreumel ziet zichzelf als kleine ondernemer, maar hij heeft plannen voor een flinke groei van zijn bedrijf.

Handelsonderneming van Dreumel houdt zich bezig met de verhuur van alle benodigdheden voor feesten en partijen. Er kan een totaalpakket geleverd worden. Van mes en vork tot stoelen en van koelkast tot tent. Feesten tot 150 personen zijn voor het bedrijf geen probleem.

Eigenaar Johan van Dreumel zegt het volgende hierover: ,Wat mijn bedrijf onderscheidt van andere bedrijven, is dat ik totaalservice bied. Ik kom niet alleen de spullen brengen, maar ik bouw desgewenst ook alles op. Bovendien richt ik de partytenten compleet in naar de wens van de klant.' En de volgende dag wordt alles weer keurig bij u thuis opgehaald. Dit alles tegen een kleine vergoeding.

Voor meer informatie: www.hovd.nl

AA-Tent

AA-TENT biedt een ruim aantal mogelijkheden om uw feest of bedrijf op een perfecte manier te presenteren.
Onafhankelijk van de weersomstandigheden is er voor u een vouwtent beschikbaar die aan al uw wensen aangepast kan worden.
De producten zijn licht, eenvoudig te vervoeren en gemakkelijk op te zetten. Door het eigentijdse uiterlijk kunt u uw gasten op een professionele of gastvrije manier ontvangen.
Of u nu een bedrijfspresentatie moet geven voor 500 man of een gezellig feestje heeft met de buren, aa-tent heeft de tent die bij uw past.
En dit allemaal tegen uiterst vriendelijke prijzen.
Voor meer informatie en bij vragen neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen graag bij uw keuze.
www.aa-tent.nl


Bedrijvenoverzicht
Partyverhuur van Dreumel

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.