Partyverhuur van Dreumel

Gestart als handelsonderneming die zich bezig hield met in- en verkoop van huisraad, vaart Handelsonderneming Van Dreumel uit Beneden-Leeuwen inmiddels een nieuwe, succesvolle koers. Het is vanaf heden namelijk mogelijk om alles voor uw feesten en partijen onder één dak te huren. Eigenaar Johan van Dreumel ziet zichzelf als kleine ondernemer, maar hij heeft plannen voor een flinke groei van zijn bedrijf.

Handelsonderneming van Dreumel houdt zich bezig met de verhuur van alle benodigdheden voor feesten en partijen. Er kan een totaalpakket geleverd worden. Van mes en vork tot stoelen en van koelkast tot tent. Feesten tot 150 personen zijn voor het bedrijf geen probleem.

Eigenaar Johan van Dreumel zegt het volgende hierover: ,Wat mijn bedrijf onderscheidt van andere bedrijven, is dat ik totaalservice bied. Ik kom niet alleen de spullen brengen, maar ik bouw desgewenst ook alles op. Bovendien richt ik de partytenten compleet in naar de wens van de klant.' En de volgende dag wordt alles weer keurig bij u thuis opgehaald. Dit alles tegen een kleine vergoeding.

Voor meer informatie: www.hovd.nl

Partyverhuur van Dreumel

Factuuradres: Teeuwskamp 13 6626 CA Alphen Telefoon: 06-54277654 E-mail: info@hovd.nl

Bedrijvenoverzicht

Teeuwskamp 13
6626 AC Alphen
06-54277654


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.