Mooi en Zo

Schoonheidssalon Mooi&Zo

Ik wil me graag aan u voorstellen. Mijn naam is Inge Sepers, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaresse van Schoonheidssalon Mooi&Zo! in Beneden-Leeuwen.
Een bezoek aan mijn sfeervolle salon biedt u een moment voor uzelf. Het is een plek waar schoonheid, ontspanning en huidverbetering samenkomen! Even weg uit de stress van alledag, voor zowel jong als oud. Ik gebruik de producten van Janssen Cosmetics. Janssen Cosmetics heeft voor elk huidtype een uitgebreide productlijn. Na een huidanalyse zal ik op basis van uw huidtype een behandelplan opstellen om uw huid optimaal te verzorgen en indien nodig te verbeteren. Daarnaast kunt u bij mij ook terecht voor heerlijke ontspannende massages, waxen, verven en epileren van wenkbrauwen.

Om mijn kennis te ontwikkelen op het gebied van huidproblemen heb ik de opleiding Dermatologie voor Schoonheidsspecialiste gevolgd. Ik heb tijdens deze opleiding les gehad van dermatologen en ben na het afronden van deze opleiding nog beter is staat het vak als schoonheidsspecialiste uit te oefenen en huidaandoeningen sneller te herkennen. Ook kan ik mijn klanten professioneel doorverwijzen naar een huisarts. Een absolute meerwaarde omdat 1 op de 8 Nederlanders te maken heeft of te maken krijgt met een huidaandoening. In 2016 heb ik tevens de specialisatie Acne afgerond met een diploma. Ik ben nu nog meer in staat om mijn cliƫnten te behandelen met een professionele aanpak van hoge kwaliteit! En er staan voor de komende jaren nog diverse specialisaties op het programma om mijn kennis nog meer te verdiepen.
Wat u van mij mag verwachten is deskundigheid, gastvrijheid en een persoonlijk gericht advies.
Meer informatie vindt u op mijn website www.schoonheidssalon-mooienzo.nl Hier kunt u tevens een afspraakformulier invullen indien u dat wenst. Ik zie ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen in de salon.
Hartelijke groet,
Inge Sepers

Schoonheidssalon Mooi&Zo
Zandstraat 7
6658 CL Beneden Leeuwen
06-14116981
info@schoonheidssalon-mooienzo.nl


Bedrijvenoverzicht
Mooi en Zo

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.