Travel Counsellors Linda Kusters

=

Linda Kusters, uw Travel Counsellor bij u in de buurt

Bij Travel Counsellors werken op zelfstandige basis professionele en onafhankelijke reisadviseurs die u graag helpen om uw ideale vakantie samen te stellen. Mijn naam is Linda Kusters, ik woon in Beneden-Leeuwen en ik kom graag bij u langs om samen met u uw droomreis voor te bereiden zodat u straks heerlijk onbezorgd op vakantie kunt gaan naar uw ideale bestemming.

Ik neem graag alle voorkomende werkzaamheden uit handen zodat u tijd en geld bespaart. Of het nu gaat om vluchten, parkeren, transfers, accommodaties of excursies reserveren. Ik neem graag de tijd om u wat persoonlijker te leren kennen, zodat ik voor u de perfecte reis kan samenstellen. Onze hoogwaardige service houdt voor u in ik voor u klaar sta vóór de reis, maar ook tijdens de reis en bij uw terugkomst.

Ik ben elk uur van de dag bereikbaar om uw telefoontje te beantwoorden. In geval van calamiteiten ben ik uw persoonlijke aanspreekpunt. Dat betekent dat waar u zich ook begeeft en ongeacht de lokale tijd u altijd contact met mij kunt opnemen. Onze TC Duty Office heeft een gespecialiseerd team dat 24/7 het internationale nieuws in de gaten houdt om incidenten en calamiteiten razendsnel te identificeren. De informatie wordt direct doorgegeven aan de Travel Counsellors zodat ik vervolgens proactief actie kan ondernemen.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen alle mogelijkheden eens op een rijtje kunnen zetten.

Linda Kusters, Travel Counsellor
T: 06 31 34 27 92
E: linda.kusters@travelcounsellors.nl
W: www.travelcounsellors.nl/linda.kusters


Bedrijvenoverzicht
Travel Counsellors Linda Kusters

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.