Typisch Joris Events

Typisch Joris Events is een jong, dynamisch bedrijf dat zich sinds oktober 2015 in toenemende mate heeft gespecialiseerd in entertainment, ballondecoraties & partyverhuur. Ook is Typisch Joris Events te boeken als ballonartiest. Steeds meer mensen weten Joris te vinden als zij op zoek zijn naar creatieve en oogstrelende decoraties die de feestlocatie een schitterend aanzien geven.

Entertainment zit Joris in het bloed en hij weet van elk kinderfeest een geweldige happening te maken. Ook op braderie├źn en dorpsfeesten kom je Joris tegen in diverse creaties en met de mooiste ballonnenfiguren. Typisch Joris Events is in te huren als ballonartiest op feestjes en evenementen. Dit kan in verschillende typetjes.

Grenzeloos zijn de mogelijkheden voor ballonnendecoraties, die ongetwijfeld zorgen voor een nog feestelijker aankleding van de feestlocatie, zowel binnen als buiten.

https://blikopbeneden-leeuwen.nl/media/202009201113_kXIJG0pHqNp6.jpg/100/35

In het ruime assortiment van de verhuurafdeling kom je de mooiste springkussens tegen voor uren kindervertier. Abraham en Sarah in diverse thema's en maten, statafels of of onze speciale Party-muziekbox huren kan voor scherpe tarieven. Informeer eens naar de mogelijkheden en kijk alvast op www.typischjorisevents.nl

M: 06 39816673 E: typischjorisevents@outlook.com

Bedrijvenoverzicht

Van Heemstraweg 67B
6658 KG Beneden-Leeuwen
06 39816673
typischjorisevents@outlook.com

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.