Van Gelder Verf en Wand

Bij Van Gelder Verf & Wand vind je alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie en gordijnstoffen. Wij zijn de speciaalzaak voor onderhoud, aankleding en verfraaiing van je huis. Ons complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Weet je al wat je wilt? Dan hebben wij gegarandeerd de gewenste kleur of dessin in ons assortiment. Hulp nodig bij het kiezen? Kom dan naar onze winkel Van Gelder Verf & Wand in Beneden-Leeuwen. Vakkundige en gemotiveerde mensen staan voor je klaar met een passend en professioneel advies.

10 redenen om naar Verf & Wand te gaan

1. Professioneel advies
Het inrichten van uw woning is een investering, daarom is het belangrijk gebruik te maken van professioneel advies.

2. Actueel en hoogwaardig assortiment
Ons complete assortiment bestaat uit hoogwaardige merken van toonaangevende fabrikanten en wordt steeds aangevuld met nieuwe collecties en producten.

3. Specialistische vakkennis
Veel Verf & Wand specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn daarom een enorme informatiebron op het gebied van technische kennis tot de vele mogelijkheden en toepassingen van alles in en om huis.

4. Stalenmateriaal
In de winkel is een grote hoeveelheid stalenmateriaal beschikbaar, de Verf & Wand specialist stelt dit graag ter beschikking om thuis in alle rust te bekijken.

5. Kleuradvies
Verf & Wand specialisten geven graag advies over alle aspecten van het inrichten van de woning. Zoals een kleuradvies voor de kozijnen en wanden. Of op maat gemaakte gordijnen en zelfs de stoffering van de gehele woning. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Verf & Wand ondernemer.

6. Inspirerende oplossingen
Voor verrassende en inspirerende oplossingen en toepassingen gaat u naar een Verf & Wand specialist. Sommige detaillisten rekenen een kleine vergoeding voor een kleur-of interieuradvies, die vervalt als u besluit het project te laten uitvoeren door de Verf & Wand ondernemer.

7. Uitgebreid adviesgesprek
Neem ter voorbereiding van een adviesgesprek foto’s van je meubels, knipsels uit boeken/tijdschriften en een plattegrond van de ruimte mee. Zo weet de Verf & Wand ondernemer welk resultaat u nastreeft en wat uw interieurstijl is.

8. Alles voor je huis
Naast verf en behang verkopen veel Verf & Wand specialisten ook tapijt, vloeren, raamdecoratie en horren. Dit zorgt voor een compleet en uitgebalanceerd eindresultaat.

9. Meten en monteren
Door onze Verf & Wand specialisten te raadplegen, voorkomt u dure fouten. Zoals het correct opmeten en monteren van raamdecoratie en shutters.

10. Begeleiding en assistentie
Bij eventuele problemen gedurende het project, kunt u terugvallen op assistentie en advies van onze Verf & Wand ondernemers.

Contactgegevens:
Zijveld 12
6658 DG Beneden Leeuwen
T: (0487) 59 13 92
F: (0487) 59 13 13
E: info@vangelderverf.nl
W: Van Gelder Verf en Wand

Openingstijden:
Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 08:30 - 18:00
Woensdag 08:30 - 18:00
Donderdag 08:30 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 20:00
Zaterdag 08:30 - 17:00
Zondag gesloten

Bedrijvenoverzicht

Zijveld 12
6658 DG Beneden-Leeuwen
0487-591392
info@vangelderverf.nl

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.