Van Gessel Ramen en Deuren

Onze showroom bevindt zich aan de Achterstraat 47, 4054 MS te Echteld

Gert van Gessel begon in 1987 met een gespecialiseerd timmerbedrijf in houten kozijnen, ramen en deuren. Vier jaar later kreeg hij van Weru de kans Weru-vakbedrijf te worden voor Tiel en omgeving. Door deskundigheid en vakmanschap is zijn onderneming uitgegroeid tot een gerenommeerd en erkend specialist. Inmiddels zijn ook Willy en Johan Kerpentier – van Gessel, Gerard van Gessel en het gewaardeerde personeel onmisbare schakels in de persoonlijke en kwalitatieve uitstraling van zijn onderneming.

Van Gessel Ramen en Deuren is een begrip geworden in de omgeving als het gaat om kozijnen, ramen, deuren, vouwwanden en schuifpuien. Ook leveren wij tuinkamers, terrasoverkappingen, dakkapellen, zonwering en raambekleding. Alle kwaliteitsproducten worden voor u op maat gemaakt. In onze showroom nodigen talrijke modellen u uit tot het maken van de juiste keuze. Wij bieden al tientallen jaren vakwerk en uitstekende service.
Graag ontmoeten wij u in onze showroom aan de Achterstraat 47 (4054 MS) in Echteld. Telefonisch zijn wij te bereiken op nummer 0344-64 25 30

Meer informatie of inspiratie op doen? www.vangessel.nl

Bedrijvenoverzicht

Achterstraat 47
4054 MS Echteld
0344-64 25 30


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.