Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw

Wim Nijs Maatwerk en interieurbouw is een eigentijds bedrijf wat gestart is in 2012 en exclusieve meubels en alles voor uw interieur en exterieur op maat maakt. Na 32 jaar ervaring in de meubelbranche maak ik nu meubels op maat naar uw wens.

Uw idee├źn komen tot leven, ik breng uw gedachte in beeld. Wat u beschrijft of ontwerpt zal ik volledig begrijpen en voor u maken. Ik maak het interieur wat bij u past.
Alles wordt gemaakt in mijn eigen meubelmakerij waarbij op zowel ambachtelijke wijze, als ook met de modernste machines uw meubels zullen ontstaan. Ik maak gebruik van de schoonheid van de materialen, de natuurlijke uitstraling van diverse soorten hout of het bijzondere effect van plaatmaterialen en kunststof decors en HPL van verschillende merken zoals Wodego/duropal, Abet, Maiburg, plastica, innovus etc.

Gaat het om kasten, tafels, slaapkamers, badkamermeubels, keukens, vloeren, lambriseringen, tuinmeubelen, kortom uw interieur of buitenmeubel wensen kunnen bij ons in vervulling gaan

Natuurlijk lever ik ook meubels voor projecten. Denk aan balies, vloeren, lambriseringen, winkelinterieurs, keukens, computermeubelen, buitenmeubelen,

Wim Nijs Maatwerk en Interieurbouw
Industriestraat 3b
6659 AL Wamel
06-21708265

Ga voor meer informatie naar www.wimnijs.nl

Voor Brasserie De Rosmolen leverde Wim Nijs maatwerk bij de inrichting van de bar. Zie foto's hieronder. (door Fotografie John van Gelder)

Bedrijvenoverzicht

Industrieweg 3B
6659 AL Wamel
0621708265


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.