Your Healthy Mind

YourHealthyMind

is opgericht door Sanne van Wamel. Na 15 jaar te hebben gewerkt als leerkracht belandde Sanne in een fikse burn-out met een depressie die zo’n anderhalf jaar duurde. “Tijdens mijn burn-out en depressie kwam ik erachter dat er geen passende begeleiding was,” legt Sanne uit. De traditionele kanalen zoals een huisarts of psycholoog hielpen niet bij Sanne, ondanks dat een burn-out een veelvoorkomend probleem is. “Het voelt als verdrinken in een oceaan. Er wordt wel een reddingsboei uitgegooid, alleen komt deze niet aan.” Door middel van coaching, mindfulness en stilte retraites is Sanne er gelukkig uitgekomen. “Hierdoor ga je minder in je hoofd zitten en weer meer terug naar je lijf. Hierdoor stopt het piekeren.” Ze wil deze ervaring en kennis nu gebruiken om anderen te helpen.

Wat heeft YourHealthyMind u te bieden?

De drie behandelmethodes die worden gehanteerd zijn coaching, mindfulness en training. De doelgroep betreft mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen, stress & burn-out ervaren of milde depressieve klachten hebben. YourHealthyMind heeft drie all-in coachpakketten voor lichte tot zware klachten. Door het aanbieden van coachpakketten weet de deelnemer vooraf waar hij of zij aan toe is en kan Sanne een persoonlijk plan van aanpak maken. Het meest onderscheidende in deze methodiek is de Whatsapp ondersteuning. “Tussen de gesprekken door kan het ook even minder gaan. Klanten kunnen mij dan gewoon een appje sturen om even hun hart te luchten.” Naast coaching en mindfulness, organiseert Sanne ook trainingen en workshops. Op dit moment zijn er drie workshops beschikbaar, waar in drie uur intensief wordt gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling, stressklachten of mentale onrust. Praktische oefeningen worden afgewisseld met psycho-educatie.

Basisprincipes

Welke dienst ik ook lever met YourHealthyMind, elk proces is gebaseerd op een zevental basisprincipes: H = Heb zelfcompassie. E = Ervaar huidige gedachten, gevoelens en gedragingen. A = Aanvaart bewust (on)aangename ervaringen. L = Leer jezelf écht kennen. T = Train jezelf om autonome keuzes te maken. H = Heb geduld en neem ruimte voor je eigen ontwikkeling. Y = YourHealthyMind werkt samen met jou aan duurzame mentale vitaliteit.

Fysiek

Iemand die middenin een burn-out zit is vaak lusteloos en moe. Ook Sanne had hier last van. “Ik ben nog steeds niet fysiek op de plek waar ik voor die periode was,” vertelt ze. “Het was goed geweest als ik een coach had gehad die mij de deur uit had gesleept.” Op die manier is de samenwerking met Training&Zo ontstaan. Eigenaresse Wilma Raaijmakers staat vierkant achter de werkwijze van Sanne en begrijpt ook dat fysiek en mentaal hand in hand gaan. Om die reden is er een special coachpakket ontwikkeld voor alle leden van Training&Zo: 'Fysiek én mentaal fit'. In dit coachpakket, bestaande uit drie korte coachgesprekken, kan op een laagdrempelige manier gewerkt worden aan mentale klachten.

Nieuwsgierig? Is uw interesse gewekt? Neem eens een kijkje op de website https://www.yourhealthymind.nl/.

Bedrijvenoverzicht

Begoniastraat 10
6658 EB Beneden-Leeuwen
06 45 12 81 90


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.