Wereldnieuws vanuit Beneden-Leeuwen

Blik op Beneden-Leeuwen biedt een podium voor alle verenigingen en bedrijven in en rond Beneden-Leeuwen. Op elke vrijdag brengen wij een nieuwseditie uit zodat je als Leeuwenaar altijd op de hoogte bent van de actualiteiten in jouw omgeving. En niet alleen in Beneden-Leeuwen worden de wekelijkse edities goed bekeken. Landelijk en zelfs ver buiten Nederland, letterlijk tot aan de andere kant van de wereld, behoort Blik op Beneden-Leeuwen tot een wekelijks bezochte website. Wereldwijd wonen 'oud Leeuwenaren' of mensen met bekenden uit Beneden-Leeuwen. Regelmatig ontvangen wij leuke berichten van een groot aantal trouwe lezers vanuit de verste landen.

Blik op Beneden-Leeuwen verbindt en betrekt Leeuwenaren en betrokkenen met ons mooie dorp.

Jouw publicatie

Een vrijwillig initiatief waarvan het succes sinds 2010 alleen maar groeide. En dit kan alleen dankzij alle steun en inzendingen van verenigingen en organisaties. Onze redactie is actief betrokken bij alle evenementen die plaatsvinden in het dorp, maar we zijn wel afhankelijk van jouw medewerking. De wekelijkse bezoekersaantallen tonen aan dat ons bereik in Beneden-Leeuwen ontzettend groot is. Blik op Beneden-Leeuwen is de grootste en drukstbezochte nieuwssite van Beneden-Leeuwen! Het biedt altijd plaats voor jouw publicaties. Voor non-profit organisaties (verenigingen en vrijwilligie evenementenorganisaties) is dit onbeperkt en geheel kosteloos.

Tip de redactie, want jouw inzending is een blik waard!

Jouw bedrijfsreclame hier?
Tegen een kleine vergoeding, al vanaf een paar tientjes per jaar, geven we jouw bedrijf een spotlight in Beneden-Leeuwen.
Wekelijks in je mailbox?
Tip! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang op vrijdag de headlines van de week in jouw mailbox.

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.