CaseMarketing

Kies voor CaseMarketing

Mijn naam is Suzan van Heck en ik ben de persoon achter CaseMarketing. Ik ben Google Ads Specialist. Zoekmachine adverteren is mijn grote passie. Als SEA specialist ben ik getraind en gecertificeerd door Google. Ik werk rechtstreeks met hen samen. Wil je graag op korte termijn meer leads, nieuwe klanten en omzet? Lees dan snel verder.

Kies voor meer dan 16 jaar ervaring

Ik heb ruim 16 jaar ervaring als marketeer in vele verschillende branches. Eerst in de offline marketing en later als online marketeer. Eind 2013 besloot ik de stap te zetten om mijn eigen bedrijf CaseMarketing op te richten. Spannend, maar het werd al snel een succes. Inmiddels help ik vele klanten om hoger in Google te komen. Ik help ondernemers aan meer leads, klanten en omzet via dit geweldige kanaal. Google is mijn grote passie geworden en ik vind het leuk om mij daarin te blijven specialiseren.

Hoger in Google

Wil jij hoger in Google komen? Je kunt bij CaseMarketing terecht voor het uitbesteden van jouw online vindbaarheid of voor een Google Ads cursus om op een praktische wijze de kneepjes van het vak te leren. Daarnaast verricht CaseMarketing andere online-marketingdiensten, zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), social media adverteren en meer.

CaseMarketing

A: Molenstraat 31 A
PC: 6657 BT
P: Boven-Leeuwen
E: info@casemarketing.nl
W: CaseMarketing
T: 0487 727 727
KVK 58810145

Bedrijvenoverzicht

Molenstraat 31A
6657 BT Boven-Leeuwen
0487-727727
info@casemarketing.nl

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.