CaseMarketing

Google specialist

CaseMarketing is een online marketingbureau dat zich volledig heeft gespecialiseerd in adverteren in Google (Google Ads). Vanuit ons kantoor in Boven-Leeuwen helpen we ondernemers met hun online groei. CaseMarketing is Google partner, we zijn getraind en gecertificeerd door Google. We werken rechtstreeks met hen samen. Wil je graag op korte termijn meer leads, nieuwe klanten en omzet? Lees dan snel verder.

Kies voor bijna 20 jaar ervaring

Suzan van Heck is de oprichter van CaseMarketing en heeft bijna 20 jaar ervaring als marketeer in het bedrijfsleven. In 2013 heeft ze haar eigen bedrijf opgericht. Sinds 2015 heeft CaseMarketing volledige focus op zoekmachine marketing. Klanten kunnen terecht voor het uitbesteden van hun Google Ads campagnes waarbij er wordt geadverteerd in Google met de belangrijkste zoekwoorden.

Hoger in Google

Wil jij hoger in Google komen? Je kunt bij CaseMarketing terecht voor het uitbesteden van jouw online vindbaarheid of voor een Google Ads cursus om op een praktische wijze de kneepjes van het vak te leren. Cursisten komen van heinde en verre naar Boven-Leeuwen om een cursus te volgen van Suzan, of om door haar gecoacht te worden. Wil jij ook online groeien en beter gevonden worden? Kom dan zeker eens langs voor een kop koffie om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

CaseMarketing

A: Molenstraat 31 A
PC: 6657 BT
P: Boven-Leeuwen
E: info@casemarketing.nl
W: CaseMarketing
T: 0487 727 727
KVK 58810145

Bedrijvenoverzicht

Molenstraat 31A
6657 BT Boven-Leeuwen
0487-727727
info@casemarketing.nl

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.