10-07-2020 1 minuut Rinie van Haren

Bedenk een leuke naam

De Kalanchoë is een makkelijke plant voor binnen én buiten, maar wel met een moeilijke naam.


Weet jij een leuke, gemakkelijk uit te spreken naam voor deze Kalanchoë? Zet op Facebook of op Instagram de door jouw bedachte naam én de GroenRijk-vestiging waar jij jouw prijs wil ophalen.
Reacties kun je plaatsen op: https://www.facebook.com/watch/groenrijk/


De prijswinnaar met de leukste naam ontvangt een Kalanchoëspakket t.w.v. 50 euro bij de dichtstbijzijnde vestiging van GroenRijk. Uit de inzendingen trekken we drie prijswinnaars.
Ook als je onverhoopt niet in de prijzen valt kan je genieten van deze prachtige plant. De kalanchoë is ruim verkrijgbaar en voordelig geprijsd in de tuincentra van GroenRijk. Je hebt ze in allerlei maten en kleuren. Kom langs en kies een paar mooie uit.Kalanchoë voor in de tuin


Deze plant van @alwayskalanchoë is van oorsprong gewend aan vrij droge omstandigheden. Dit maakt dat de plant zeer geschikt is om als tuinplant gehouden te worden zonder ingewikkelde verzorging. Dit betekent dat ook als je géén groene vingers hebt, je zonder veel inspanningen kunt genieten van de prachtige bloeiende Kalanchoë.


Deze plant heeft veel licht nodig en kan dus in de zon geplaatst worden. De plant heeft sappige bladeren en heeft zodoende niet veel water nodig. Wanneer de plant op een wat koudere plek staat, heeft hij minder water nodig.
Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.