26-04-2024 2 min. Rinie van Haren

Kinderdagverblijf Villa Liefs opent de deuren

De laatste weken is er hard gewerkt om het nieuwe Kinderdagverblijf Villa Liefs op tijd gereed te hebben voordat de deuren voor het eerst echt opengaan voor de kinderopvang. De verbouwing van de voormalige bibliotheek en later sportschool is geheel omgetoverd en de sfeervolle inrichting heeft zichtbaar resultaat opgeleverd. Het kindvriendelijke gebouw en het team van pedagogisch medewerkers zijn gereed voor een mooie start die op woensdag 1 mei gepland staat.

Een blik op de sfeervol ingerichte ruimtes van het nieuwe kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Villa Liefs, de locatie waar kinderen stralen en leren….
Celeste en Nienke vertellen: 'Onze visie is eenvoudig maar krachtig. Elk kind verdient de juiste zorg, aandacht en liefde. We bieden meer dan alleen kinderopvang: we bieden een thuis waar de ontwikkeling van het individuele kind centraal staat.'

Celeste Kooijmans [L] en Nienke Dul,

In de groep, waar verschillende leeftijden samenkomen, ontstaat een warme en huiselijke sfeer. Hier leren kinderen niet alleen van de pedagogisch medewerksters, maar ook van elkaar. Het toegewijde team staat garant voor liefdevolle begeleiding, waarbij wordt gestreefd naar een evenwicht tussen structuur en vrijheid!

Openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag van 06:30 uur tot 18:00 uur.
Villa Liefs is het enige kinderdagverblijf in de gemeente West Maas en Waal dat al om half 7 's morgens de deuren opent!

Benieuwd naar kinderdagverblijf Villa Liefs?

U bent altijd welkom voor een rondleiding!

Rozenstraat 20
6658 WX Beneden-Leeuwen
Website: www.VillaLiefs.nl
Telefoonnummer: 0612257778
Email: kinderdagverblijf@villaliefs.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.