10-06-2022 2 min. Rinie van Haren

Lewabo – KIA Eredivisie Heren

BENEDEN-LEEUWEN – Het terrein van Lewabo staat volledig in het teken van een Top Tennis Event. Voor jong en oud is er wat georganiseerd voor het belangrijkste weekend van het jaar; De Play-Offs van de KIA Eredivisie Heren.

Extra tribunes

Lewabo Lions Huisman Groep is opgericht door stichting Top Tennis Maas & Waal. Sinds 2013 doet Lewabo aan tennis op het hoogste niveau. In 2019 pakte de Lions bij TC Nieuwerkerk de landstitel in de eredivisie. Dat is de hoogst haalbare prestatie op clubniveau in wedstrijdverband. De corona gooide weliswaar tweemaal roet in het eten, maar aankomend weekend is het dan eindelijk zover. Lewabo organiseert der Play-Offs waar 4 top teams zullen strijden om de landstitel in de Lewabo Arena. Het hele park is daarvoor ingericht met tribunes, boarding en de hekwerken zijn bekleed met geprinte doeken hetgeen een fantastische uitstraling geeft.

Activiteiten met vrij toegang

Naast de halve finale op zaterdag en de finale op zondag, beide dagen vanaf 12.00 uur, zijn er verschillende activiteiten op het sportpark. Zo start aankomende donderdag om 17.30 uur een Mini-Maxi toernooi en vindt er op vrijdag na de officiële loting een borrel met gastspreker plaats. Verder zijn er op de accommodatie een horeca- en kinderplein ingericht; kortom voldoende vermaak voor jong en oud. Bovendien is het clubterrein alle dagen vrij toegankelijk. We zouden het als Lewabo dan ook leuk vinden om zoveel mogelijk mensen te mogen verwelkomen voor een sportief weekend.

Voor meer informatie kijk op www.lewabo.nl

De kampioensfoto van 2019.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.