16-10-2020 2 min. Rinie van Haren

Rob Reuvers kandidaat wethouder

Wethouder Bert van Swam heeft aangekondigd om in maart 2021 voortijdig te stoppen als wethouder. De Federatie Dorpslijsten Partij Beneden-Leeuwen gaat als grootste partij van de gemeente West Maas en Waal fractievolger Rob Reuvers voorstellen als wethouder voor deze vrijkomende portefeuille Sociaal Domein.

Rob Reuvers stelt zich enthousiast en met volle overtuiging kandidaat voor deze post. Reuvers is geen onbekende in West Maas en Waal en in Beneden-Leeuwen in het bijzonder. Hij is sociaal en maatschappelijk betrokken bij vele activiteiten en zet zich actief in voor voetbalvereniging Leones, carnavalsvereniging De Braoiers - waar hij in 2016 voorging als prins carnaval - en als voorzitter van de stichting Dag van Leeuwen. De 35-jarige Rob woont samen met zijn vrouw Sandra en hun kinderen Rosanne en Milan in Beneden-Leeuwen en is al jaren politiek actief als fractievolger voor de Partij Beneden-Leeuwen.

Als projectmanager werkt Rob op de Maritieme afdeling bij Huisman Etech Experts waar communicatie en resultaatgerichtheid essentiële vaardigheden zijn die van hem verwacht worden. ‘In deze functie is politieke sensitiviteit een essentieel onderdeel voor het slagen van de projecten, iets wat ik graag wil meenemen in mijn politieke ambities’, aldus de kandidaat. ‘Met veel respect voor wat Bert van Swam heeft bereikt wil ik zijn taken overnemen. Het Sociaal Domein is een belangrijke portefeuille en elke burger van de gemeente komt hiermee in aanraking. Dit moet zo optimaal mogelijk geregeld worden. Iedereen moet gezien en gehoord worden. Ik wil graag de huidige kwaliteit proberen te waarborgen en daar waar mogelijk is verbeteren.’


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.