17-03-2023 2 min. Rinie van Haren

Vlinderconcert door zangkoor Hullie voor Stichting Vlinderkind

Zondag 21 mei geeft zangkoor Hullie een concert in Kulturhus d’n Dulper in Boven-Leeuwen. De middag begint om 14.00 u.

De entree bedraagt € 7,- Dit bedrag komt bijna geheel ten goede aan de stichting Vlinderkind. De Stichting Vlinderkind: Zij strijden al vele jaren met hart en ziel voor een draagbaar leven met Epidermolysis Bullosa (EB), een erfelijke, zeer ernstige en vooralsnog ongeneeslijke huidaandoening waarbij de hechting van de verschillende lagen waaruit een huid bestaat, verstoord is. Door de wrijving tussen de 'loszittende' huidlagen ontstaan er blaren en ontvellingen. Ondraaglijke pijn en jeuk zijn daarvan o.a. het gevolg.

U krijgt voor dat bedrag een concert van zangkoor Hullie.
Zangkoor Hullie (20-25 leden, met eigen combo) brengt in mei 2023 al 10 jaar liedjes ten gehore gezongen in het Maas en Waals dialect, met leden uit geheel Maas en Waal!

Tevens krijgt u in de pauze een pannenkoek en wordt u getrakteerd op een kort optreden van het Böhmisch ensemble uit Maas en Waal met liedjes uit Oostenrijk en Süd-Tirol. Voor aanvang, tijdens de pauze en na afloop kunt u in verschillende kraampjes allerlei handvaardigheidsartikelen kopen. Dat gaat van poppenkleertjes, tot felicitatiekaartjes, lampjes, tasjes, versieringen, mutsjes etc.
Ook de opbrengst van de verkoop is bestemd voor stichting het Vlinderkind.

U kunt tickets kopen bij Wil van Kempen (0487-592901) in Boven-Leeuwen, Kulturhus d’n Dulper en via de leden van zangkoor Hullie.


Bekijk alle 2 foto's

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.