27-11-2020 2 min. Rinie van Haren

Afscheid wethouder de Vree

De komende week neemt Ton de Vree afscheid als wethouder van onze gemeente. In zijn persoonlijk woord hieronder richt hij zich tot u als inwoners, organisaties en verenigingen.

‘Met veel plezier kijk ik terug op mijn tijd als wethouder en raadslid van onze mooie gemeente West Maas en Waal. Vanuit de portefeuilles financiën, duurzaamheid, milieu, sport, cultuur en accommodatiebeleid heb ik altijd met grote betrokkenheid en energie gewerkt aan lee bare dorpen. Trots ben ik op wat we met elkaar hebben bereikt! Samen hebben we gebouwd aan een mooie en stabiele gemeente.
Hartelijk dank voor de fijne samenwerking!
De saamhorigheid en betrokkenheid van u als inwoner vond ik heel prettig. Bedankt ook aan iedereen die het mogelijk maakte om mijn functie als bestuurder uit te voeren. Ik wens u een duurzame en gezonde toekomst! En ik hoop u nog een keer tegen te komen’, aldus Ton de Vree.

Namens het college van B & W ondertekenden burgemeester Vincent van Neerbos en gemeentesecretaris Perry Arissen onderstaande reactie.

‘Per 1 december stopt Ton de Vree als wethouder bij onze gemeente. Helaas zit er een afscheid in deze coronatijd niet in. Daarom zetten wij hem op deze manier in het zonnetje. Want Ton de Vree heeft zich maar liefst 18 jaar met veel enthousiasme ingezet voor de politiek in West Maas en Waal. De eerste 12 jaar als raadslid, daarna als wethouder.
Zorgen voor gezonde, duurzame en leefbare dorpen: dat was zijn drijfveer. Ton was een heel betrokken wethouder. Hij stond altijd open voor gesprekken met inwoners, organisaties en verenigingen. Van dat contact genoot hij. Hij zette zich in voor een sportieve gemeente. Daarnaast maakte hij zich, met financiën in zijn portefeuille, sterk voor een stabiele gemeente. En daar waar hij kon, zorgde hij voor duurzame stappen. We gaan zijn kennis, ervaring en de prettige samenwerking missen. Ton: bedankt!’
Vincent van Neerbos en Perry Arissen, resp. burgemeester en gemeentesecretaris van de gemeente West Maas en Waal


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.