17-09-2021 2 min. Rinie van Haren

Ballonnenclown Bella presenteert single

Bella verzorgt het entertainment op jouw feest en neemt de kinderen mee in een wondere wereld vol ballondieren. Van vergeetachtige aapjes tot rupsen die veranderen in echte vlinders. Met Bella Ballon ben je verzekerd van een spetterend feest. Bella weet tijdens een kinderfeest de mooiste fantasieën te laten opbloeien. ‘Bella Ballon is veel meer dan een clown die ballonnenfiguren maakt en uitdeelt. Ze entertaint en maakt van elk kinderfeest een bijzondere belevenis. De ballonnen zijn daarbij vooral ondersteunende elementen’, zo legt Kelly Bruijnseels uit, die achter Bella Ballon schuilgaat.

Single Bella Ballon

Om haar voorstellingen nog meer kracht bij te zetten en ook om zichzelf optimaal te kunnen presenteren werkte Bella Ballon de laatste weken hard aan haar eerste single en de bijbehorende opnames. Deze week was er een nieuw hoogtepunt. Bella presenteerde op dinsdag 14 september haar gelijknamige single. De opnames werden gemaakt op Het Groene Eiland in Appeltern. Aan die opnames deden diverse kinderen mee uit Beneden-Leeuwen en uit de regio. Ook werkten danseressen van Organisatieburo Oké uit Dreumel mee aan de totstandkoming van de vrolijke clip. Via alle bekende streamingdiensten is de single vanaf nu te beluisteren en is het aanstekelijke en feestelijke nummer natuurlijk ook mee te zingen.

Bella Ballon in de rol die zij zo graag en vakkundig vervult. Eigen foto

Samenwerking

Al enige tijd werkt Bella Ballon nauw samen met Typisch Joris Events uit Beneden-Leeuwen en versterken zij elkaar met hun artistieke kunsten en verhuurmogelijkheden. Bella Ballon en Typisch Joris zien de toekomst heel positief in nu de coronaperiode op een eind lijkt te zijn aangekomen.

Om de clip te bekijken ga je naar: https://youtu.be/95bTln5p9ik

Kijk voor meer informatie op https://bellaballon.nl en https://www.typischjorisevents.nl Of neem eens een kijkje op https://www.typischjorisshop.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.