30-04-2021 2 min. Rinie van Haren

De Start Running cursus en Het Leeuwse Veld Ontwaakt gaan van start!

Start Running

Wil je starten met hardlopen? Sluit je dan aan bij Start Running cursus! We zorgen voor een verantwoorde opbouw richting het einddoel van deze beginnerscursus: 30 minuten hardlopen. Eens per week ga je aan de slag met een trainer en andere sportieve starters. Ontdek hoe fijn het is om samen te trainen, onder professionele begeleiding!

De cursus bestaat uit tien hardlooptrainingen en een clinic Running Bootcamp. We starten eerst met een online informatiebijeenkomst die gepland staat voor as dinsdag 4 mei om 19 uur. Ook als je nog niet zeker weet of je gaat deelnemen, ben je van harte welkom bij deze bijeenkomst.

Aanmelden voor de online informatiebijeenkomst kan door een mail te sturen naar pierre@therunclub.nl Voor meer informatie over de Start Running cursus klik op therunclub.nl/startrunning

Het Leeuwse Veld Ontwaakt

Niets zo fijn als een goed begin van de dag! Je voelt je energiek, kunt alles aan en bent fysiek en mentaal in balans. Het 8-weekse programma 'Het Leeuwse Veld Ontwaakt' is vanaf 17 mei jouw wake-up call. Je gaat acht weken aan de slag waarbij alle (10) trainingen natúúrlijk plaatsvinden in de ochtend. Wake up and shine! Meer info over het programma, alle trainingen, data en tijden vind je via therunclub.nl/hetleeuwseveld

Om jezelf te verzekeren van een plekje voor de bovenstaande activiteiten, kan je jezelf aanmelden via therunclub.nl/book-online We hopen je snel te ontmoeten!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.