16-04-2021 1 min. Rinie van Haren

Extra FM plaatste nieuwe zendmast

Op vrijdag 9 april was Extra FM tijdelijk niet te ontvangen op de vertrouwde frequentie 107.2 FM. Toen werd namelijk de nieuwe antenne geplaatst. Vanaf 9 uur in de ochtend ging de zender uit de lucht, maar was Extra FM wel gewoon online te beluisteren.

Met deze aanpassing zal Extra FM nog beter te ontvangen zijn op de 107.2 FM in het land van Maas en Waal. Hiermee zullen ook de storingen verdwijnen en zal het geluid nog beter in de huiskamers, bedrijfspanden en via autoradio’s te horen zijn.

Om de zendmast te vervangen werd een bedrijf in de arm genomen, JE Broadcast uit Elim, die de antenne en de benodigde bekabeling ging vervangen. Een klus waarbij hoogtevrees niet in je cv moet staan. De antenne staat op de voormalige meelfabriek van firma Van der Zande aan de Waalbandijk in Beneden- Leeuwen. Het plaatsen van de nieuwe zendmast is uiteindelijk weer een stap in de gewenste richting van de professionalisering van het regionale radiostation Extra FM. Wilt u de muziek van Extra FM niet missen, luister dan online via de gratis te downloaden Extra FM app (in de Playstore van Google en de Appstore van Apple) of kies op je radio voor de frequentie 107.2 FM of ga naar www.extrafm.nl.

Fotoreportage: Reinier Jansen


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.