22-03-2024 2 min. Rinie van Haren

Open dag bij bevergroep Scouting Don Bosco

Beneden Leeuwen – Scouting Don Bosco houdt zaterdag 23 maart haar jaarlijkse open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur bij de blokhut aan De Peel 13 in Beneden-Leeuwen.

Bevers

De vereniging heeft nog plek voor nieuwe bevers, dat zijn de allerkleinste leden, 4,5 t/m 7 jaar. Bij de bevers ligt de nadruk op het spelen en leren in de natuur. Samen met andere kinderen doen ze o.a. leuke spelletjes, speurtochten, knutselen, en buitenspelen. En vergeet de kampen niet! Dus ben jij tussen de 4,5 en 7 jaar en vind je het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal nieuwe dingen te leren? Kom dan bij de bevers!

Vrijwilliger worden? Ook dat kan!

Vind jij het leuk om samen met de rest van het leidingteam wekelijks een te gek programma te bedenken? Waarbij je de jongens en meisjes uitdaagt zich persoonlijk te ontwikkelen? En ook jezelf daarin te ontwikkelen? Daag jezelf uit en kom een kijkje nemen bij Scouting Don Bosco. Bij het beverteam zijn vrijwilligers welkom. Al vanaf 16 jaar! Ook bij de explorers (15 tot 18 jaar) zijn vrijwilligers (24+) welkom.

Wanneer: zaterdag 23 maart a.s.
Tijd: 10.00-12.00 uur.
Voor: jongens en meisjes 4,5 t/m 7 jaar en vrijwilligers vanaf 16 jaar.
Waar: De Peel 13 Beneden-Leeuwen

Heb je interesse en wil je meer weten, kijk op:
http://www.scoutingdonbosco.com
of facebook.com/ScoutingDonBosco
of mail naar algemeen@scoutingdonbosco.com.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.