16-10-2020 2 min. Rinie van Haren

Senioren zoeken versterking

Ledenwerfactie Seniorenvereniging 50+ Beneden-Leeuwen Clubhuis Ons Huukske is in verband met de nu geldende coronamaatregelen vanaf 14 oktober tot nader bericht gesloten.

U voelt zich geen 50 plusser?

'Wij ook niet, maar zijn wel lid van de sprankelende, levendige en jong swingende Seniorenvereniging van Beneden-Leeuwen. Met tal van activiteiten doen zo'n 300 van de meer dan 600 leden tellende vereniging daaraan mee,' aldus de actievoerende bestuursleden van de Leeuwense Seniorenvereniging in hun zoektocht naar nieuwe leden.

Voor de jongeren en nog werkende leden zijn er activiteiten die niet strikt aan tijd gebonden zijn, waaronder biljarten tijdens de avonduren. In totaal worden er zo'n 25 activiteiten aan, waarbij voor ieder van u wel wat te kiezen valt!

Hoewel het coronavirus ook aan deze vereniging niet is voorbij gegaan, zowel i.v.m. het meedoen aan al die diverse activiteiten, als wel m.b.t. onze financiën, is er nog steeds voldoende aanleiding dat u als lid kunt aansluiten en te ervaren dat u als het ware in een warm bad terecht bent gekomen. Maar ook dat u met uw lidmaatschap een zekere solidariteit betoont aan al degene waarvoor de seniorenvereniging nog hun enige uitlaatklep en strohalm is!

Wat let u allen boven de 50, om u, alleen om deze redenen al, als lid aan te melden en daarmee zelfs uw contributie makkelijk kunt terugverdienen met diverse kortingen op tal van zaken die dat lidmaatschap u te bieden heeft!

'Daarom nogmaals onze vraag aan u, of wij u mogen noteren als lid om daarmee tevens uw solidariteit en betrokkenheid met onze oudere generatie aan te tonen. Tenslotte willen wij u vragen deze boodschap met zoveel mogelijk dorps- en leeftijdsgenoten op Facebook te willen delen. Bestuur en leden van Seniorenvereniging 50+ zullen u dankbaar zijn! '

Tenslotte nog een vriendelijk verzoek aan alle leden van de Seniorenvereniging die deze oproep lezen of ter ore komen. Omdat u door omstandigheden, niet meer zoals gebruikelijk, aan de diverse activiteiten kunt meedoen, willen wij u vragen toch trouw lid te blijven en daarmee ook uw solidariteit en betrokkenheid aan “ons clubje” te handhaven.

Ondanks de naleving van de huidige maatregelen rond Covid-19 kunt u zich gewoon aanmelden via seniorenleeuwen@gmail.com of voor inlichtingen en informatie kijken op www.seniorenleeuwen.nl


Bekijk alle 2 foto's

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.