21-07-2023 2 min. Rinie van Haren

Volleybalvereniging ISALA '77 klaar voor nieuwe seizoen

Het trainingsschema is rond, de trainers zijn ingedeeld en de accomodatie is besproken. Kortom, volleybalvereniging ISALA ’77 is voorbereid op de start van seizoen 2023 - 2024. De eerste trainingen starten op maandag 28 augustus 2023.

Komend seizoen gaat ISALA '77 officieel van start met No Jump volleybal op de woensdagavonden; de pilot die afgelopen half jaar bij ISALA '77 heeft plaatsgevonden met deze nieuwe volleybalvorm is zeer succesvol verlopen en de Leeuwense volleybalclub gaat dan ook verder met zeker 12 enthousiaste leden die heel graag willen volleyballen maar niet meer willen of kunnen springen. Het net hangt dan ook lager en springen is voor iedereen reglementair verboden.

De jeugdspelers C gaan samen met SIOK uit Boven-Leeuwen teams formeren. Hun trainingen zijn in de Rosmolen en de wedstrijden zullen beurtelings in Boven-Leeuwen en Beneden-Leeuwen gespeeld worden. Zo bieden beide verenigingen de mogelijkheid om deze jeugdleden te laten volleyballen.

Ben je nog op zoek naar een leuke sport na je vakantie of wil je sporten maar twijfel je nog waar je voor wilt kiezen, kom vrijblijvend een keer kijken of meteen meedoen in de sporthal van mfa De Rosmolen. Je mag altijd 3 à 4x gratis meetrainen om te proeven hoe het voelt om te sporten bij de volleybalvereniging. Stuur vooraf even een e-mail over je interesse, dan kunnen we je bij het geschikte team laten meetrainen en de trainer op de hoogte brengen van je komst.

Kijk voor actuele trainingstijden op de website www.isala77.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.