10-11-2023 2 min. Rinie van Haren

VVD West Maas en Waal op bezoek bij Maxxinno

Tekst en fotografie: Rinie van Haren

Op de dag dat de landelijke VVD de aftrap gaf voor de verkiezingscampagne bracht een delegatie van de VVD West Maas en Waal een bedrijfsbezoek aan twee bedrijven op bedrijvenpark Veesteeg in Beneden-Leeuwen. Bij binnenkomst van hun eerste afspraak kwamen zij binnen in het prachtige bedrijfspand van Maxxinno waar het gure herfstweer in luttele seconden werd ingeruild voor een behaaglijke warmte. En juist die warmte, de duurzaamheid en slechts één product werden na het warme welkom de drie belangrijkste onderwerpen.

Na een korte informele ontvangst met koffie en een warme appelflap opende VVD-raadslid Erik Sweep de bijeenkomst en was verheugd door de goede opkomst. Dit was het eerste bezoek van de VVD West Maas en Waal sinds de verkiezingen van twee jaar geleden. Vervolgens was het de beurt aan Wim van Elk, eigenaar van het Leeuwense bedrijf Maxxinno om te vertellen over zijn bedrijf en vooral over het Iheatpanel, een infrarood warmtepaneel dat door Wim van Elk is ontworpen en al ruim 20 jaar geleden als eerste in de markt is gezet. Deze warmtepanelen zijn de oplossing voor snel, comfortabel en energiezuinig verwarmen van je leef- en werkomgeving. Wat meer gedetailleerd ging Wim in op de werking van zo'n paneel en over zijn ervaringen in duurzaamheid en rondom deze ontwikkelingen. Aandachtig luisterden de VVD-leden en hoorden zij Wim ook vertellen welke invloed infraroodverwarming heeft op de gezondheid van de mens.

Er was ook veel gelegenheid voor het stellen van vragen. Ellen Jagtenberg vroeg zich af hoe een warmtepaneel aan het plafond gemonteerd wordt. Ted Lagarde is bekend met het product en weet dat er veel minder stof te vinden is op zijn interieur sinds het gebruik van de warmtepanelen. Ook technische vragen komen aan bod. Steeds is het gezelschap verrast door de vele voordelen en is het eigenlijk onbegrijpelijk dat er niet nog veel meer mensen op deze wijze hun huis of bedrijf verwarmen.

Na het informatieve deel namen de VVD-leden een kijkje in het bedrijf en werden zij door Wim verder geïnformeerd over het productieproces dat geheel in eigen beheer wordt uitgevoerd. Na hun bezoek werd aan Wim een presentje overhandigd onder dankzegging voor de gastvrijheid en was iedereen het er unaniem over eens: Deze vorm van gebouwen verwarmen biedt in combinatie met zonnepanelen een uitstekende warmte-oplossing met vele voordelen.

Maxxinno biedt zowel groepen als particulieren de gelegenheid om meer te weten te komen over de infrarood warmtepanelen. Maak daarvoor een afspraak via het contactformulier op de website van Maxxinno. Ook over de toepassingen, de eenvoudige montage en onderhoudsvrij genieten van behaaglijke warmte leest u alles op www.maxxinno.nl


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.