08-10-2021 1 min. Rinie van Haren

Antoinette Broekman exposeert in gemeentehuis

Vanaf 1 oktober 2021 exposeert Antoinette Broekman haar kunstwerken in het gemeentehuis in Beneden-Leeuwen.

In 1997 is Antoinette begonnen met schilderen, maar het begon eigenlijk al eerder. De aanzet was toen ze in 1994 een mode-opleiding volgde in modevormgeving en styling. Daarna is Antoinette verder gegaan met schilderen. (de tekst gaat verder onder de afbeelding)

Sinds 2 jaar heeft ze de overstap gemaakt van acryl- naar olieverf om zichzelf verder te ontwikkelen als autodidact.

Op de expositie zijn bloemen, vogels en interieurs te zien. Daarnaast schildert Antoinette ook stadsgezichten, landschappen en portretten. (de tekst gaat verder onder de afbeelding)

Schilderen is voor Antoinette een onuitputtelijke bron van idee├źn, waarbij licht en donker een belangrijke rol spelen. Hierbij moet ze regelmatig een afweging maken zodat het in harmonie blijft.

*U bent van harte welkom * Antoinette Broekman richt de expositie 30 september in. En is tot 22 december tijdens openingstijden te zien in het gemeentehuis van West Maas en Waal, Dijkstraat 11 te Beneden-Leeuwen. Op maandag tussen 8.30 uur - 19.00 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 8.30 uur - 17.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur - 13.00 uur bent u van harte welkom.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.