19-04-2024 2 min. Rinie van Haren

Samen zijn we West Maas en Waal

Veel inwoners zijn betrokken bij wat er in hun dorp, wijk of straat gebeurt. En betrokken bij elkaar. We weten allemaal dat een dorp veel meer is dan de optelsom van straten, stoepen en lantaarnpalen. Het zijn de mensen die kleur geven aan een leefbare woonomgeving. Die fijne leefomgeving is niet vanzelfsprekend. Daar denken we over na en daar neemt bijvoorbeeld de gemeenteraad besluiten over.

Veel van dat nadenken en besluiten gebeurt bij de gemeente. Daar willen we u als inwoner graag meer en beter bij betrekken. Om dat op een goede manier te doen en vooral op een manier die past bij uw behoefte, gaan we graag met u in gesprek.

Deze weken zijn we op straat om van u te horen of u wilt meepraten en meedenken over besluiten die de gemeente neemt. Over de manier waarop u dat zou willen doen en natuurlijk ook waarover. Maar ook over de vraag hoe we u het beste kunnen betrekken en bereiken.

Van 15 t/m 23 april toeren medewerkers van de gemeente, de wethouders, mensen van onderzoeksbureau Opiniepijlers en ikzelf met een bus door de dorpen.

Wilt u weten wanneer we bij u in het dorp zijn? Kijk dan op onze website: www.westmaasenwaal.nl/inwonerparticipatie. Vanzelfsprekend zijn er ook mogelijkheden om online of telefonisch deel te nemen. Doe dat ook vooral, zodat we zo veel mogelijk inwoners bereiken.
Ik hoop u in een van de dorpen te ontmoeten en te spreken en ben erg benieuwd hoe u betrokken wilt zijn. Want samen zijn we West Maas en Waal!

Vincent van Neerbos
burgemeester


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.