03-05-2024 1 min. Rinie van Haren

Extra RTG over omgevingsvisie

Naar verwachting neemt de raad op 30 mei een besluit over de omgevingsvisie. Vóór deze vergadering gaan raadsleden tijdens het rondetafelgesprek (RTG) over dit voorstel met het college in gesprek. We hebben veel zienswijzen ontvangen op de omgevingsvisie. De reactienota met alle zienswijzen neemt de raad mee in dit gesprek.

Omdat we best een aantal insprekers verwachten, houdt de raad een extra RTG speciaal voor het inspreken op de omgevingsvisie. Het raadsvoorstel omgevingsvisie bespreekt de raad in het RTG van 14 mei. Inspreken op dit onderwerp is 14 mei niet meer mogelijk.

Extra rondetafelgesprek omgevingsvisie

Datum: maandag 13 mei 2024
Aanvang: 19.00 uur
Plaats: raadzaal gemeentehuis
Doel: informatie verzamelen
In dit rondetafelgesprek staan alleen de insprekers over de omgevingsvisie op de agenda. De agenda en stukken vindt u uiterlijk een week voor de vergadering op westmaasenwaal.raadsinformatie.nl.

Inspreken tijdens het rondetafelgesprek?
Vul dan uiterlijk 5 mei het formulier in op www.westmaasenwaal.nl/insprekenomgevingsvisie. U krijgt van ons uiterlijk 10 mei een mail met daarin het tijdstip waarop u verwacht wordt om in te spreken. De inspreektijd is maximaal 3 minuten.

U kunt de vergadering live volgen
Dat kan via westmaasenwaal.raadsinformatie.nl/live.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.