03-07-2020 1 min. Rinie van Haren

Beloning voor initiatieven

Nieuwe activiteiten die de leefbaarheid of de samenredzaamheid van de inwoners van onze 8 dorpen verbeteren. Dus geen uitbreiding van of variaties op bestaande activiteiten!

Vrijwilligersorganisaties én inwoners(groepen) kunnen een aanvraag doen. Zet ideeën of initiatieven om in een aanvraag en maak kans op een beloning van € 750,-

Er is € 4.500,- beschikbaar voor de 6 aanvragen die de meeste punten scoren: • 4 aanvragen voor verbetering ‘leefbaarheid’ • 2 aanvragen voor verbetering ‘samenredzaamheid’

Op welke punten de aanvragen kunnen scoren, leest u op onze website. In het document Beleidsregels Maatschappelijke Ontwikkeling. Zorg dat uw aanvraag voor de 2e ronde van 2020 uiterlijk op 31 augustus 2020 binnen is. Aanvragen van een beloning kan via het aanvraagformulier subsidie 2020 Samen Beter! op de website van de gemeente West Maas en Waal.

Heeft u vragen of wilt u een toelichting? Wij helpen u graag. Neem contact op met Masjel van Ooijen, regisseur Leefbaarheid. Bel 14 0487 of mail mvooijen@westmaasenwaal.nl.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.