08-07-2022 1 min. Rinie van Haren

Dag van Leeuwen, prachtig familiefeest

De zondag staat altijd in het teken van de Dag van Leeuwen. Het gratis Lauws mertje werd zeer druk bezocht. Veel ondernemers hadden hun winkeldeuren opengezet. En in de straten klonk muziek.

Op het kinderplein aan de Wiel konden de kids naar hartenlust springen, spelen en zich laten schminken. Ook in de draaimolen werden vele rondjes gedraaid.

Het buikschuiven is dé publiekstrekker aan de Sportlaan. Onder luide aanmoediging streden 18 teams om de winst. Met 3.07sec wist Hennes de Kok de snelste tijd te schuiven en werd hij dus de winnaar!

Rond 20.00 uur klonk het slotakkoord van de 24ste editie van de Dag van Leeuwen in de tent aan de Wiel, nadat de vele bezoekers deze laatste middag hadden genoten van het gezellige dorpsfeest. In de feesttent bleek Ronnie Ruysdael in staat om uit het publiek nog wat laatste energie te persen.

Stichting Wiellawaai bedankt alle sponsoren, vrijwilligers en overige betrokkenen, maar zeker ook alle bezoekers! Zonder al deze mensen lukt het niet zo’n mooi evenement neer te zetten.

In het persbericht brengt de organiserende stichting vele woorden van dank en complimentjes over aan sponsoren, vrijwilligers en bezoekers, maar ook de organisatie zelf verdient een diepe buiging om in deze turbulente tijd zo'n geweldig vermaak te bieden aan jong en oud. Foto: Markeon

Op naar de jubileumeditie: 25 jaar Dag van Leeuwen in 2023!

Fotoreportage: Markeon


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.