08-09-2023 1 min. Rinie van Haren

Duizenden deelnemers genoten van Dijkensport

De editie van Dijkensport 2023 kan de boeken in als opnieuw een zeer geslaagd en sportief evenement, niet in de laatste plaats dankzij de grenzeloze inzet van heel veel vrijwilligers. De deelnemers aan het Bourgondisch Fruitwandelen en Fruitfietsen waren in de grote meerderheid en hebben op zaterdag onder fraaie zomerse omstandigheden genoten van prachtige routes door het Land van Maas en Waal en zelfs een stukje Noord-Brabant.

De hardlopers, de deelnemers aan de Obstacle Run, de jeugdlopers en de Obstacle Color Run zijn ook dit jaar weer geweldig verlopen. Voorzitter Freek van Wamel constateerde dat Dijkensport weer in de lift zit. 'Na de coronajaren hebben we de draad weer opgepakt en merkten we dat we weer opnieuw moesten gaan bouwen en nu zien we dat we met elkaar weer op de goede weg zijn.

Onze speciale dank gaat uit naar fotograaf Reinier Jansen. Hij was drie dagen op pad en fotografeerde veel deelnemers tijdens hun sportieve prestatie en tijdens het genieten. Hieronder volgt een selectie. Voor meer foto's kijkt u op de Facebookpagina Regio Beelden Maas en Waal en de website dijkensport.nl.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.