22-04-2022 1 min. Rinie van Haren

Koningsdag wordt weer gezellig als vanouds

Na enkele jaren van afwezigheid van Koningsdag vieren op het plein, heeft CV De Oellebolle de handen ineen geslagen en hebben zij een programma samengesteld, welke zal plaatsvinden op woensdag 27 april 2022 op het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen.

Het programma ziet er als volgt uit: We starten om 10.30 uur met de fiets tocht waar kinderen van alle leeftijden aan mee kunnen doen met hun versierde fietsen, wagentjes enz. De fietstocht zal muzikaal worden begeleid door Muziekvereniging Koning Willem 3.

Op het Dorpsplein zijn er dan allerlei oud Hollandse spellen uitgezet, denk aan blik gooien, zaklopen, ring werpen en nog vele andere spellen.

Vanaf 12.00 uur is een gedeelte van het Dorpsplein geopend voor de kleedjesmarkt, welke niet mag ontbreken op Koningsdag. Tijdens deze kleedjesmarkt, mogen alleen kinderen hun spullen verkopen. Ook aan de ouders is natuurlijk gedacht. Op een heus horecaplein kan met genieten van een gezellig samenzijn, waarbij uiteraard ook de kinderen kunnen genieten van een hapje en/of drankje. Tevens zal deze dag worden opgeluisterd door een optreden van de Waolkanters. Kortom weer een ouderwetse Koningsdag op het Dorpsplein in Beneden-Leeuwen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.