03-11-2023 1 min. Rinie van Haren

Muziekvereniging Koning Willem III presenteert Vriendenconcert

Op zaterdagavond 11 november 20.00u vindt het jaarlijkse vriendenconcert van muziekvereniging Koning Willem III plaats in de rosmolen te Beneden-Leeuwen. Tijdens dit concert zal het orkest een divers repertoire van muziekstukken ten gehore brengen en ook jeugdorkest ‘Nootuitgang’ treedt op. Het belooft een muzikale en gezellige avond te worden!

Het orkest zal het publiek trakteren op een reeks mooie muziekstukken. Van tijdloze klassiekers tot modernere melodieën. Daarnaast zal ook jeugdorkest Nootuitgang van zich laten horen. Afgelopen maanden hebben de leerlingen weer hard geoefend en zij zijn dan ook enthousiast om hun muzikale voortgang te delen met het publiek!

In de zomer van dit jaar liet het jeugdorkest Nootuitgang ook al van zich horen. Eigen foto

Tijdens deze avond zullen ook vijf trouwe leden in het zonnetje worden gezet. Deze leden zijn al jarenlang lid van de muziekvereniging en zullen tijdens het concert gehuldigd worden. Kortom; muziekvereniging Koning Willem III heeft een gevarieerd programma in petto.

Je bent van harte welkom om te komen genieten van deze muzikale avond in de Rosmolen. Het concert start om 20.00u en de toegang is gratis. Zorg dat je erbij bent!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.