14-04-2023 1 min. Rinie van Haren

Muziekspektakel bij koning Willem III

Zaterdagavond 22 april 2023 staat de Rosmolen in het teken van het jaarlijkse showconcert van muziekvereniging Koning Willem III. 'We got music' is het thema dat dat deze avond centraal staat. Afgelopen maanden heeft het orkest hard gerepeteerd en o.l.v. dirigent Herman van Teffelen zullen zij een gevarieerd scala aan muziekstukken ten gehore brengen.

Na de opening samen met opleidingsorkest Nootuitgang neemt het orkest het publiek o.a. mee op een reis door de wondere wereld van de filmmuziek. Zo zullen er herkenbare klanken te horen zijn uit films als ‘Pirates of the Caribbean’ en ‘The Greatest Showman’. Maar ook minder bekende stukken zullen de revue passeren. Zo wordt het publiek meegenomen op een muzikale ontdekkingsreis waarbij voor iedereen iets te beleven valt.

Zangeres Ellis Verboort zal met haar prachtige stemgeluid een aantal muziekstukken ondersteunen en hiermee de muziek nog meer tot leven brengen. Ook zal dansgroep Breeze het publiek trakteren op een aantal spectaculaire optredens waarbij muziek en dans samenkomen tot een geheel. Het belooft een onvergetelijke avond te worden vol muzikale magie voor iedereen.

De Rosmolen is vanaf 19.30 uur geopend voor publiek en het concert begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar bij Brasserie de Rosmolen, via kaartverkoop@hkw3.nl of zaterdagavond aan de kassa. Zie voor meer info de website van muziekvereniging Koning Willem III. Zorg dat je erbij bent!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.