13-10-2023 2 min. Rinie van Haren

Spannende Halloween in Het Leeuwse Veld

Als we in de tiende maand zijn aangekomen gaat het weer volop kriebelen in de jongste wijk van ons dorp. Spinnenrag, al dan niet voorzien van dikke spinnen, verschijnen aan de gevels van huizen en in bomen en struiken. Tuinen veranderen in mysterieuze grafakkers en angstaanjagende taferelen zijn het decor van het aanstaande griezelfeest Halloween.

Claudia Kwint vertelt namens de organiserende Activiteitengorpe Het Leeuwse Veld aan de redactie van Blik op Beneden-Leeuwen: 'Halloween zal er dit jaar een beetje anders uitzien. Iedereen moet in de voorverkoop een ticket kopen ongeacht bezoek aan snoephuizen of bezoek aan scarezones. Er zijn tickets beschikbaar voor de snoephuizen en de scarezones. En er zijn ook combikaarten te koop voor degene die graag alles willen meemaken en ervaren.'
En om ook de voorverkoop alvast extra griezelig te maken begint de start hiervan op vrijdag de dertiende.

Vanaf 13 oktober zijn dus de verschillende kaarten te koop bij Feestwinkel van Beuningen aan de Zandstraat 66 in Beneden-Leeuwen. Hier koop je een pasje dat je bij het evenement op het centrale plein omruilt voor een evenementenbandje.

Op zaterdag 28 oktober gaat Halloween al vroeg van start om ook de kleinste deelnemers te kunnen alten meedoen. De snoephuizen zijn geopend vanaf 16:00 uur tot 18:30 en vanaf 19:30 tot 23:00 uur zijn de griezelige scarezones geopend. Bij de snoephuizen zal worden gecontroleerd op het dragen van de speciale evenementenbandjes. En ook bij de scarezones vindt controle plaats.

Halloween in het Leeuwse veld is een evenement dat elk jaar steeds meer bezoekers trekt. Om alle deelnemers optimaal te kunnen laten genieten en om de controle van het evenement te kunnen overzien is er een maximum vastgesteld voor het aantal deelnemers. Dus daarom geldt er dit jaar OP=OP voor de tickets!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.