08-01-2021 2 min. Rinie van Haren

Typisch Joris Events lanceert webshop

Door Rinie van Haren

Al bijna een jaar houdt het coronavirus en de daarop noodzakelijke maatregelen de wereld in zijn greep. Er vallen harde klappen in diverse branches. Ook dicht bij huis merken bedrijven in onze regio hoe moeilijk het is om de crisis het hoofd te bieden. Maar veel ondernemers zijn ook vindingrijk en gebruiken deze periode om nieuwe kansen te pakken. Een mooi voorbeeld daarvan is Typisch Joris events, het Leeuwense bedrijf dat het vooral moet hebben van entertainment. Eigenaar Joris van Dodewaard merkt dagelijks de gevolgen van de crisis maar heeft de afgelopen tijd veel energie gestoken in het ontwerpen en invullen van een geheel nieuwe webshop.

Positief

Er zijn vorig jaar geen evenementen geweest die doorgang konden vinden. Ook vele feestjes, dorpsfeesten, braderie├źn en festivals zijn afgelast waardoor de agenda vooral erg leeg bleef. De verhuur heeft tussen de lockdowns door nog een opleving doorgemaakt, zo vertelt Joris aan Blik op Beneden-Leeuwen.

Webshop

Vorig jaar is in de nieuwe hal aan de Van Heemstraweg flink geklust en zijn een prachtige keuken en kantoor gerealiseerd. Later in het jaar is Joris begonnen met de voorbereidingen voor een geheel nieuwe webshop. Met gepaste trots vertelt Joris dat de lancering van zijn nieuwste bedrijfsonderdeel deze week is gerealiseerd. De webshop biedt een grote keuze uit feestartikelen en is een bezoekje zeker waard. Je vind er vlaggenlijnen, tafelkleden, borden, bekers en ballonnen in allerlei kleuren en vormen. Jouw leukste feestjes beginnen bij www.typischjorisshop.nl

Bestellingen worden zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en kunnen eventueel ook worden bezorgd tegelijk met gehuurde artikelen, zoals de leeftijdspoppen, ballondecoraties en springkussens. Voor de verhuur kijk je op www.typischjorisevents.nl Heb je een feestje in het verschiet of wil je meer informatie over de grenzeloze mogelijkheden?

Informeer vrijblijvend!

Typisch Joris Events tel. 06-39816673 E-mail:typischjorisevents@outlook.com


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.