21-01-2022 1 min. Rinie van Haren

Verkiezingsprogramma Sociaal Maas en Waal 2022 – 2026

Samen sterk voor gelijke kansen!

Woensdag 19 januari werd tijdens de algemene ledenvergadering van Sociaal Maas en Waal het nieuwe verkiezingsprogramma bekend gemaakt. Het programma is tot stand gekomen dankzij de inbreng van de leden en de fracties van de afdelingen Druten en West Maas en Waal. Sociaal Maas en Waal is verbonden met programma’s van Groen Links, D’66 en PvdA. Een progressief, sociaal geluid in de gemeente West Maas en Waal.

Met dit programma gaan de fracties uit Druten en West Maas en Waal de verkiezingen in met als doel in de volgende bestuursperiode aan de knoppen te kunnen draaien. Er liggen vele grote opdrachten te wachten. Denk hierbij aan de toenemende scheefgroei in inkomens, de verduurzaming, de woningbouw en het in stand houden van voorzieningen.

Bij de afdeling West Maas en Waal is Piet Donkers uit Beneden Leeuwen opnieuw gekozen tot lijsttrekker. Piet is een kritisch raadslid en komt op voor inwoners en organisaties die niet gezien worden. Hij is groot voorstander van een actief jongerenbeleid en steun aan verenigingen. De top vijf van de lijst bestaat verder uit Ton Hooymans uit Wamel, Maikel Rubens uit Boven Leeuwen, Onno Siegers uit Beneden Leeuwen en Anja Koornstra uit Dreumel.

Wilt u meer weten over het verkiezingsprogramma of de partij ga naar www. sociaalmaasenwaal.nl

Piet Donkers overhandigt het verkiezingsprogramma aan Onno Siegers. Eigen foto.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.