05-08-2022 1 min. Rinie van Haren

Waar Training&Zo stopt….gaat Hux Sport verder!

Helaas heeft Wilma Raaijmakers van sportschool Training&Zo besloten te stoppen. Per 1 augustus sluit ze na 9,5 jaar, met pijn in haar hart, haar deuren.

Om alle sporters van Training&Zo een nieuwe fijne sportplek te bieden, heeft Wilma onlangs Theo en Hil de Jong van Hux Sport benaderd met de vraag: “Kunnen jullie onze sporters een nieuw warm nest bieden?!”
Het antwoord hierop was: “jazeker, dat kunnen wij!” Per 1 augustus krijgen alle sporters van Training&Zo een nieuwe sportplek.

Uitbreidingen

Veel vertrouwde lessen, gezichten en vele fitnessapparaten van Training&Zo zijn dadelijk ook bij Hux Sport te vinden. Op dit moment biedt Hux Sport wekelijks van zondag t/m vrijdag maar liefst 39 groepslessen aan en een mooie nieuwe fitnessruimte.
Dit zal per 1 september verder worden uitgebreid met nieuw aanbod zoals Spinning en Yoga. Verder wordt het al bestaande aanbod uitgebreid met extra power- en stepslessen. En de fitness wordt verder uitgebreid met vele apparaten van Training&Zo.

Welkom

Hux Sport heet alle nieuwe Huxsporters van harte welkom en ziet jullie graag op de Korte Brouwersstraat 22 in Beneden-Leeuwen, aan de dijk.

Afscheid

Wilma sluit niet zomaar haar deuren. A.s. zondag 31 juli wil ze dit graag doen met haar team, al haar sporters en ex- sporters van Training&Zo. U bent dan ook van harte welkom a.s. zondag van 11.00u tot 12.30u bij Training&Zo Rozenstraat 20 in Beneden-Leeuwen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.