13-05-2022 2 min. Rinie van Haren

Prijswinnaars gratis naar Brocante Fair

Op 14 en 15 mei a.s. ben je van harte welkom op de Brocante Fair op de Voorburcht van Kasteel Doornenburg. Met het historische Kasteel op de achtergrond krijgt de brocante fair een sfeer die het op zijn zachtst gezegd wel heel bijzonder maakt. Tal van brocanteurs zullen je verrassen met de mooiste schatten en vondsten uit vroegere tijden.

Prijswinnaars

Exlusief voor de bezoekers van Blik op Beneden-Leeuwen stelt Brocante Fair Doornenburg twee maal twee gratis toegangskaarten beschikbaar. We hebben hieraan een prijsvraag verbonden. Onder de inzenders van het goede antwoord op de onderstaande vraag verloten we de toegangskaarten. De prijsvraag luidt:
Hoeveel afleveringen zijn er in totaal gemaakt van de serie Floris, waarvan in de jaren '60 ook opnames zijn gemaakt op Kasteel Doornenburg?
Het antwoord is niet makkelijk te vinden want er zijn eigenlijk 13 afleveringen gemaakt waarvan er 12 zijn uitgezonden in 1969. Dat wisten toch zeven van de 27 inzenders.

Door loting uit de goede antwoorden zijn de toegangskaarten gereserveerd voor Riet Verwoert (2 toegangskaarten) en Yvette de Krieger (2 toegangskaarten), beide uit Beneden-Leeuwen. Blik op Beneden-Leeuwen dankt alle inzenders hartelijk die de moeite namen om hun antwoord in te sturen. De feleicitaties zijn voor de beide prijswinnaars die we natuurlijk een gezellige dag toewensen.

Brocante Fair

Elders en hieronder in deze nieuwseditie vind je meer informatie over de Brocante Fair in Doornenburg.
Op het gemoedelijke terras van De Herberg is het goed toeven, u genieten van heerlijke lunchgerechten, een smaakvol (speciaal)biertje/wijntje met lekkere hapjes en/of vers gezette koffie of thee met wat lekkers.

Op zondag 15 mei traint het Doornenburg garnizoen bij Kasteel Doornenburg. Bezoekers kunnen kijken hoe zij trainen in middeleeuwse vechtkunsten, en als de coronaregels het toelaten, zelf onder begeleiding ook op sommige onderdelen meedoen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.