20-10-2023 2 min. Rinie van Haren

CaseMarketing viert 10-Jarig jubileum met klanten en partners

Op 21 september heeft CaseMarketing een belangrijke mijlpaal bereikt: het bedrijf vierde haar 10-jarig jubileum in stijl met een speciaal evenement voor klanten en partners.

Boven-Leeuwen, 11 oktober 2023: De aftrap van het jubileumfeest werd door oprichter Suzan van Heck zelf verzorgd, ze gaf een boeiende presentatie waarin ze haar ondernemersreis van de afgelopen 10 jaar deelde en waar ze nu staat. Hierin vertelde ze met trots de oorsprong van de naam CaseMarketing. Leuk weetje, die is afgeleid van de namen van haar twee zoons, Cas en Sem.

Na de presentatie werd het interessante middagprogramma ingevuld door Idelma del Mar met een talk over het belang van de inzet van videocontent voor je online kanalen. En daarna sloot Aramik Garabidian de middag af met een energieke netwerk challenge.

Er werd samen geproost en heerlijk gegeten en genoten op de prachtige locatie Paviljoen het Buitenhuis in Ewijk en iedereen kijkt terug op een inspirerende dag. Suzan is trots op al haar samenwerkingen en is samen met collega Evi enthousiast over de toekomst van CaseMarketing. Op naar de volgende 10!

Over CaseMarketing

CaseMarketing is een online marketingbureau gespecialiseerd in Google Ads. Met de juiste inzet van Google Ads kunnen opdrachtgevers van CaseMarketing rekenen op meer leads, meer klanten en een verhoging in omzet.
Wil je zelf aan de slag met adverteren op Google en met het schrijven van converterende content? Bij CaseMarketing kun je terecht voor klassikale trainingen die gepland staan voor Google Ads, Google SEA en SEO en Google Analytics 4.
Naast de klassikale trainingen biedt Suzan 1-op-1 coaching trajecten aan op het gebied van Google (Ads) en online marketing. Dit zijn echt maatwerktrajecten die voorzien in ieders persoonlijke doelstellingen.
Je ziet het belang van een goede online strategie maar hebt zelf de tijd en kennis niet om ermee aan de slag te gaan, dan neemt CaseMarketing al het werk uit handen en verzorgt jouw Google Ads.

CaseMarketing

Molenstraat 31 A
6657 BT Boven-Leeuwen
E: info@casemarketing.nl
T: 0487 727 727


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.