23-02-2024 1 min. Rinie van Haren

Informatiebijeenkomst Studiekring Ons Huukske

Ben je op zoek naar een boeiende en stimulerende manier om nieuwe mensen te ontmoeten naast je dagelijkse bezigheden? Dan is een studiekring misschien iets voor jou.
Onze vereniging wil starten met een studiekring voor senioren die kennis en (levens) ervaring met elkaar willen delen. Een studiekring houdt je geestelijk actief en is gezellig want het is een vaste groep van 8 tot 12 deelnemers die om de 14 dagen bij elkaar komt.
Wil je meer weten kom dan naar de informatiebijeenkomst in ‘Ons Huukske’ op dinsdagmiddag 27 februari van 14.00 – 16.00 uur dan wel naar de avondsessie van 19.30 – 21.30 uur.

In deze bijeenkomst wordt een toelichting gegeven op wat een studiekring inhoudt door een ervaren deelnemer van een studiekring.

Elke bijeenkomst duurt zo’n 2 uur en start doorgaans met een ‘’rondje actualiteiten’’. Daarin vertelt iedere deelnemer wat hem of haar in de afgelopen periode heeft geraakt of is opgevallen uit het nieuws of de krant. Vervolgens wordt er door een van de kringleden een onderwerp gepresenteerd en daarna is er de mogelijkheid voor vragen en discussie. De kringleden kiezen zelf de onderwerpen en een gespreksleider per bijeenkomst.

Voor meer informatie zie ook de website: www.studiekringen50plus.nl

Aanmelding telefonisch bij Tonny van Leeuwen: 06 5186 5670


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.