01-04-2022 2 min. Rinie van Haren

Inzameling van oud ijzer

C.V. de Braoiers organiseert tweemaal per jaar een oud ijzer inzamelingsdag. Op deze ochtend kan iedereen zijn of haar oud ijzer inleveren aan de Korte brouwerstraat 15 (tegen over Kluswijs) in Beneden Leeuwen. De opbrengsten van deze actie gaan volledig naar het organiseren van carnaval in Lauwe.

De eerste volgende oud ijzer dag vindt plaats op zaterdag 2 April.
Deze geweldige actie is van 8.30 tot 12.00 uur.

Al het oud ijzer e.d. kunt bezorgen aan de korte brouwerstraat 15. De mensen van de Braoiers zijn te herkennen aan hun Braoiers cap. U kunt natuurlijk ook het oud ijzer zaterdagmorgen laten ophalen, dit is voor de Braoiers geen enkel probleem u stuurt gewoon even een mail aan info@braoiers.eu of belt gewoon even na Rob v.d. Hurk op 06-52001294, Jordy Elemans op 06-54288224 of Johan v.d. Akker op 06-13812779.

De mensen die het komen halen zijn ook weer te herkennen aan hun Braoiers trui en/of cap. Gelieve het oud ijzer niet aan straat klaar te leggen gezien eerdere ervaringen waarbij andere partijen het ijzer ophalen.
Er blijkt met name over het witgoed wat onduidelijkheid te zijn. Even ter verduidelijking: Het enige dat wij NIET kunnen innemen zijn koelkasten en diepvriezers. Dit in verband met de strenge milieuregels. Dus wel wasmachines, wasdrogers, fornuizen verwarmingsketels oude fietsen, koper, messing, staal, aluminium, roestvast staal, koper, tin, zink, lood, e.d.

Alvast hartelijk bedankt namens C.V. de Braoiers


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.