26-01-2024 2 min. Rinie van Haren

Leones neemt afscheid van oude hoofdveld

"Al is het gras nog zo groen, het oude hoofdveld gaat na 67 jaar met pensioen", onder dat motto gaat Leones met een gedenkwaardige activiteit en ceremonie afscheid nemen van het oude hoofdveld op zondag 28 januari. Dit zal plaatsvinden voorafgaand aan “De derby van Maas en Waal” tussen Leones en DIO30. Het programma ziet er als volgt uit:

Programma

12.00 uur – 13.00 uur

  • Neem de allerlaatste penalty op het hoofdveld
  • Neem een stukje hoofdveld als aandenken mee naar huis
    13.00 uur – 13.15 uur
  • Korte toespraak en het veilig stellen van de middenstip
    Vanaf 13.15 uur
  • Een korte foto impressie van een aantal gebeurtenissen op het hoofdveld wordt op het grote scherm in het clubhuis vertoond

Penalty’s en stukje hoofdveld mee naar huis

Iedereen krijgt de kans nog een allerlaatste penalty te nemen. De organisatie hoopt dat de leiders van de verschillende jeugd- en senioren teams van Leones hun team verzamelen om gezamenlijk nog die laatste “pingel” te nemen.

Middenstip

Daarnaast kan iedereen een stukje hoofdveld uitsteken om als aandenken mee naar huis te nemen. Hier voor zullen scheppen en bio-zakken aanwezig zijn. De middenstip wordt als allerlaatste door de accommodatieploeg van Leones uitgestoken en veilig gesteld. Deze zal als een soort monument een mooi plekje krijgen op het nieuwe sportpark.

Leones – DIO’30

28 januari is het ook “Derby Day”. Om 10.45 uur speelt het eerste Dames elftal thuis tegen het eerste Dames elftal van DIO’30. De dames van Leones staan momenteel 3e terwijl DIO’30 de koploper is. Om 14.00 uur wordt dan “De Derby van Maas en Waal gespeeld tussen Leones 1 en DIO’30 1. Om 10.15 uur spelen Leones 3 ook een derby tegen DSZ 2.
Genoeg te beleven dus op zondag 28 januari op het sportpark “Het Zijvond” van Leones.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.