26-01-2024 1 min. Rinie van Haren

Tweede bijeenkomst De Jeugd heeft de Toekomst

De afgelopen jaren heeft s.v. Leones als vereniging hard gewerkt aan de ontwikkeling van de nieuwe accommodatie, het Verschilmakers programma en de digitalisering van processen. Dit alles om de groei in het aantal jeugdleden het hoofd te kunnen bieden.

Jeugdvoetbal speelt een cruciale rol in een gezonde en sportieve toekomst van onze kinderen en de vereniging. Het is niet alleen een activiteit waar ouders en familieleden samen met hun kind(eren) van kunnen genieten, maar het draagt ook bij aan ontmoetingen met andere ouders en supporters. Bij s.v. Leones staat de sportieve en sociale ontwikkeling centraal binnen het jeugdvoetbal en daarom wil het bestuur met u in gesprek over de toekomst van het jeugdvoetbal in onze regio.

Tijdens een eerste bijeenkomst 29 november vorig jaar hebben een 15-tal deelnemers waardevolle input gegeven om verder te kunnen met de ontwikkeling van het jeugdvoetbal bij Leones. 'Maar dat kunnen we niet alleen. We hebben hulp nodig om het jeugdvoetbal toekomstbestendig te maken. Zonder voldoende ondersteuning zullen de ambities bijgesteld moeten worden,' aldus een woordvoerder van de voetbalvereniging.

Daarom is er op woensdag 31 januari om 19.30 uur een vervolgbijeenkomst waar iedereen van harte welkom is. U KOMT TOCH OOK?
Meld u aan door een mail te sturen naar tjc-svleones@outlook.com
Locatie: Sportpark Het Zijvond, kantine


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.