25-06-2021 2 min. Rinie van Haren

Maas&Waal Online, nu nog makkelijker te downloaden

Door Rinie van Haren

Onlangs is de app Maas&Waal Online gelanceerd. Een handige applicatie die zowel de inwoner als de toerist in het Land van Maas en Waal in een zeer overzichtelijke app laat kennismaken wat deze fraaie regio zoal te bieden heeft. De app is een initiatief van Leeuwenaar Ben Schonenberg: ‘Deze app is nog voortdurend in ontwikkeling en zal nog veel meer informatie gaan bieden.’

Steeds completer

Verder biedt de app een overzicht van het winkelbestand, ondernemingen en horeca per dorp. Het actuele gemeentenieuws van de verschillende gemeenten is meteen binnen handbereik en ook kan er worden teruggekeken naar onderwerpen uit het verleden. Toeristische informatie en recreatieve activiteiten zijn op overzichtelijke wijze terug te vinden en ook de vele evenementen waar het Land van Maas en Waal om bekend staat, vind je hier terug.

Populair

De app wordt steeds populairder onder een steeds grotere groep inwoners. Het is dan ook een app die jou voorziet van een enorm ruim aanbod aan informatie. Elke dag ontdekken weer meer mensen Maas&Waal Online. En het downloaden van de app was al gemakkelijk maar is nu nog verder vereenvoudigd. Ga daarvoor naar www.maasenwaalonline.nl en de rest is kinderspel.

Een must voor elke inwoner Ben Schonenberg is al enkele jaren bezig geweest met de ontwikkeling van deze veelzijdige app. ‘Die is een eigenlijk een must voor elke inwoner en zeker een handig hulpmiddel voor elke toerist,’ zo laat ben weten. Download deze gratis app daarom snel via de appstore of via de onderstaande Q-code en laat je verrassen door de veelzijdigheid die in slechts één app is samengebracht. Die zal zeker een handig middel zijn om snel wat te kunnen opzoeken wat er in onze regio allemaal te vinden is.

Kijk op Maas & Waal Online


Bekijk alle 2 foto's

Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.