10-05-2024 1 min. Rinie van Haren

Nieuwe expositie bij GJB

Met ingang van maandag 6 mei is er weer een nieuwe expositie met een twintigtal originele schilderijen in de galerie van GJB Art & Frames in Beneden Leeuwen. Deze keer met werk van Tonny Strik, beeldend kunstenaar uit Kerk Avezaath en Bojan Gurbaj een autodidacte kunstenaar uit Rotterdam. De expositie duurt tot en met vrijdag 12 juli in de galerie aan De Onderstal 1 in Beneden Leeuwen. Gratis toegang. Op werkdagen geopend van 9.00 t/m 16.00 uur.

Het werk van Tonny Strik is meestal abstract. Ze werkt gevoelsmatig - vaak zonder een vooropgesteld plan. Ze laat zich leiden door het creatieve proces. Tonny werkt graag met acryl, omdat deze verfsoort perfect aansluit op haar manier van werken. Daarnaast tekent en schildert zij portretten.

Bojan Gurbaj schildert vooral realistische stillevens. Groente, fruit, gebakjes en andere voorwerpen uit het dagelijks leven. Door gebruik te maken van een eenvoudige compositie in combinatie met heldere, levendige kleuren wil hij de schoonheid van deze voorwerpen tot leven brengen.

Het hele jaar door zijn er wisselende exposities in de galerie. Zo maakt het team eigentijdse kunst voor iedereen toegankelijk. GJB Art & Frames bestaat in oktober 60 jaar!


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.