24-02-2023 2 min. Rinie van Haren

Binnenlopen bij Regiobank voor hulp bij bankieren

Vast contactpersoon bij bank essentieel voor 1,7 miljoen Nederlanders

Beneden-Leeuwen, 02 februari 2023 – Acam Assurantiën B.V. in Beneden-Leeuwen bedient haar RegioBank-klanten nog altijd digitaal én lokaal. Hier kan iedereen altijd bij een vast contactpersoon naar binnenlopen voor persoonlijk advies. Een wens van maar liefst 1,7 miljoen Nederlanders, zo blijkt uit recent onderzoek van De Nederlandsche Bank. Daarnaast draagt persoonlijk contact ook bij aan de leefbaarheid in de buurt.

Door nauw samen te werken met honderden zelfstandig adviseurs die kantoorhouden in dorpskernen en kleine steden, weet RegioBank haar deuren open en toegankelijk te houden. Met 443 vestigingen heeft RegioBank samen met haar zelfstandig adviseurs de meeste bankkantoren in dorpen en kleine steden in Nederland. Lokaal organiseren zij onder andere workshops veilig online bankieren en nemen de medewerkers klanten bij de hand die hulp nodig hebben met digitaal bankieren.

“Hulp bij het aanvragen van een nieuwe betaalpas, verhogen van het daglimiet of het activeren van de mobiel bankieren app. Of simpelweg het overboeken van een rekening. Zomaar enkele redenen waarom onze klanten naar kantoor komen” zegt Mathieu Gerritsen van Acam Assurantiën B.V. Tuurlijk kan dit allemaal via de app (met een knipoog naar de reclame van Dé Bank) maar voor veel mensen is het prettig als ze hiervoor gewoon nog even bij ons kunnen binnenlopen en persoonlijk geholpen worden door mijzelf of mijn collega Marco Janssen. Een vast gezicht die je kent en met wie je de bankzaken bespreekt.

De buurtzame bank

Acam Assurantiën B.V. en de medewerkers kennen de buurt goed en weten wat er speelt. Zo zorgen zij voor een deskundig en passend advies. Daarnaast ondersteunen ze samen met RegioBank initiatieven die de lokale betrokkenheid en leefbaarheid bevorderen.
“Wij willen onze buurt leefbaar houden en vinden dat voorzieningen zoals een school, een bakker en een bank moeten blijven bestaan in Leeuwen. Bij het bankkantoor ontmoeten mensen uit de buurt elkaar, dat beïnvloedt de sociale cohesie. Daarom zetten we ons vanuit RegioBank in voor mooie initiatieven die de sociale en economische vitaliteit bij ons in de buurt stimuleren. ” zegt Gerritsen.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.