03-07-2020 1 min. Rinie van Haren

Eerste spade in de grond voor nieuwbouw Leones

De ambitieuze plannen van SV Leones om het sportpark grondig te vernieuwen kreeg de nodige bijval van andere belanghebbende partijen. De gemeente West Maas en Waal, H&S Coldstores BV en Van den Bosch BV zetten samen met de Leeuwense voetbalvereniging de schouders - en later ook de handtekening - onder een plan waarbij de sportaccommodatie door middel van grondruil een nieuwe accommodatie kan realiseren. Ook een kunstgrasveld zou onderdeel van het plan zijn en is inmiddels al gerealiseerd.

Op het huidige hoofdveld verschijnen dan op termijn woningen, H&S Coldstores krijgt de mogelijkheid verder uit te breiden en de gemeente kan de broodnodige waterafvoer reconstrueren. Maandag 29 juni 2020 werd er weer een kleine stap gezet in de toekomst en was toch een beetje een feestelijke dag voor sv Leones want de bouwvergunningen voor de geplande nieuwbouw werden ontvangen.

Voorafgaand aan de vergadering van het hoofdbestuur stak een delegatie van het hoofdbestuur en het bestuur van de Stichting Sportcomplex Leones symbolisch de eerste spade in de grond op de plek waar de nieuwbouw moet gaan verrijzen. Foto: Eddie Pas


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.