28-08-2020 2 min. Rinie van Haren

Classic Hitnight Muziek Kwis

Door Rinie van Haren

Dit jaar is een Classic Hitnight niet mogelijk vanwege de coronamaatregelen, maar dat heeft de organisatie er niet van weerhouden toch een geweldig leuke activiteit te organiseren. Classic Hitnight en Brasserie De Rosmolen presenteren op zaterdag 31 oktober een Classic Hitnight Muziek Kwis. Hoe ver reikt jouw muziekkennis? Ben jij diegene die altijd als eerste een antwoord weet als het gaat om muziekvragen? Ken jij alle klassiekers en uitvoerende artiesten? Dan ben jij degene die niet mag ontbreken bij de Classic Hitnight Muziek Kwis. Kom samen met je vrienden en/of vriendinnen en beleef een geweldig muzikale avond met veel gezelligheid en gezonde rivaliteit. Bovendien zijn er mooie prijzen te winnen.

Inschrijven

Heb jij zin in een gezellige avond vol met heerlijke muziek (beetje meezingen) vragen en leuke clips. Geef jouw team dan snel op voor de gezelligste disco/soul/pop kwis van Maas en Waal. Elk team bestaat uit 4 personen en elk team krijgt een tafel ter beschikking. De zaal biedt ruimte aan 25 tafels. Inschrijven kost 15 euro per tafel/team. De minimum leeftijd van de deelnemers is 30 jaar. De Classic Hit Night Muziek Kwis start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 01.00 uur.

Prijzen

De eerste prijs levert voor het winnende team liefst 200 euro aan prijzen op. Voor de tweede plaats ligt er 80 euro aan prijzen klaar en voor de derde plaats 40 euro. De presentatie is op deze avond in handen van DJ Ronn Laam en Jan Heida.


Als eerst op de hoogte?
Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief en je bent als eerst op de hoogte van het laatste nieuws.